Ontmoet Maxima in het Loo

Paleis Het Loo |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Bruidsjurk Maxima in Paleis het Loo

29 april 2011 Cultuur Apeldoorn, Gelderland Vandaag stapte prins William in het huwelijksbootje met zijn Kate. Onze eigen prinses Maxima is inmiddels alweer tien jaar in Nederland. In Paleis het Loo is haar Nederlandse leven in vogelvlucht te zien.

Hoogtepunt is de trouwjurk van ontwerper Valentino

Prinses Maxima woont nu tien jaar in Nederland. Dé reden voor Paleis het Loo voor een tentoonstelling rondom de prinses. De tentoonstelling MÁXIMA, 10 jaar in Nederland laat haar koninklijke leven in vogelvlucht zien. Foto's en filmbeelden laten alle rollen van de prinses zien. Moeder, echtgenote en ook haar werk voor de Nederlandse samenleving. Het verhaal begint bij de eerste kennismaking met Nederlandse volk. "Hij was een beetje dom". Maar natuurlijk mogen ook de huwelijksvoltrekking en de dopen van de prinsesjes niet ontbreken.

Valentino

Hoogtepunt van de tentoonstelling is toch wel de trouwjurk van ontwerper Valentino. Prinses Maxima staat ook bekend om haar uitstekende gevoel voor mode en stijl. Ze stemt haar kledingkeuze steeds zorgvuldig af op elke gelegenheid. Naast de trouwjurk zijn er dan ook andere bijzondere creaties te zien in de tentoonstelling.

Lees alles over Koninginnedag!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 29 april 2011 - 5253