Voor de liefste moeder

Dagjes uit cadeau voor Moederdag 2018

Uitjes met Moederdag Nieuws door
Foto 1. Geniet met je moeder van een high tea in het Kurhaus. Foto: DagjeWeg.NL.

archief oud artikel 6 mei 2018 Toerisme Landelijk Altijd is ze lief en staat ze voor je klaar. En daarom is het op 13 mei weer tijd om haar in het zonnetje te zetten. Tijd voor Moederdag! DagjeWeg.NL geeft tips om je moeder te verrassen met een dagje uit.

Samen creatief

Verras je moeder met een bijzondere workshop, waarbij jullie samen de Kunstkeuken induiken. Emmy Geenen weet in haar gezellige atelier ieders creatieve geest wakker te schudden. Maak samen een schilderij of schilder je eigen dikke dametje! Kies een workshop.

High tea in het Kurhaus

Eens iets anders dan een ontbijtje op bed voor Moederdag? Ga een stapje verder en boek een high tea in het Kurhaus. Vers gezette koffie, diverse soorten thee en allerlei heerlijkheden staan voor jullie klaar in dit luxe vijfsterrenhotel. Cranberry scones met aardbeienjam en clotted cream, een vers fruitgebakje, geroosterde sandwiches, een pasteitje. Alles voor Moederdag!

Wadlopen en wellness

Een echte Hollandse ervaring: wadlopen. Neem je moeder mee het wad op voor een bijzondere zwerftocht over het wad. Lekker in de buitenlucht, soms tot je knieën in het slik. Maar dat is het wel waard, want tijdens deze tocht kom je misschien wel zeehondjes tegen. En eenmaal terug in in Pieterburen staat het oosters ingerichte badhuis te wachten. Kom helemaal tot rust in de sauna, het zwembad, de hamam en de whirlpool. Dat heeft mama wel verdiend! Wadlopen en wellness, een heerlijke combinatie.

Picknicken in het bos

Neem de tijd om eens rustig bij te praten tijdens een picknick in het bos. Met dit arrangement staat er bij een gezellige brasserie in Bilthoven een picknickmand klaar, gevuld met allerlei lekkers. Verstopt in de mand zit een wandelroute van twaalf kilometer. Wandel samen net zo lang tot het mooiste plekje gevonden is en begin aan de picknick! Plakken cake, verse croissantjes, jus d'orange en bonbons... Moeder wordt flink verwend! Bestel meteen een picknick in het bos!

Vind nog veel meer leuke uitjes voor Moederdag op de kalender van DagjeWeg.NL. Ook leuk: maak een magazine voor je moeder met MijnDagjeWeg.NL.
Foto 2. Ga samen het bos in, op zoek naar de perfecte plek voor een picknick. Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:35:15 · Gepubliceerd: 6 mei 2018 - 10807