Met de bus naar Movie Park

Met de Movie Park Express goedkoop naar Duitsland

Movie Park Germany Nieuws door

archief oud artikel 2 mei 2011 Toerisme Sla je Movie Park Germany tijdens een dagje weg altijd over, omdat je geen zin hebt in een stuk rijden? Dan biedt de Movie Park Express uitkomst!

Binnenkort is Movie Park Germany voor iedereen heel voordelig en eenvoudig bereikbaar, want dan gaat de Movie Park Express rijden. De Express is een grote touringbus die rijdt vanaf een opstapplaats in de buurt naar het pretpark in Duitsland. En met meer dan vijftig opstapplaatsen is er voor iedereen een opstapplaats dichtbij. De Express rijdt in alle weekenden en vakanties, dus er is keus uit wel 65 vertrekdata. Voor € 39,- ben je al met de bus in het park.

Movie Park Germany

Movie Park Germany is in 1995 opgericht onder de naam Warner Brothers Movie World. In 2004 is het park overgenomen door Star Parks. Het park biedt een rijk scala aan attracties. In de 'Hollywood Street Set' bezoek je onder meer de stuntshow, waan je je op een rode planeet, en ga je de vulkaan in om er vervolgens nat uit te komen. Ook zijn er allerlei leuke shows in het park.

Voor € 39,- ben je al in Movie Park Germany.

Laatst gewijzigd: 2012-08-08 15:03:18 · Gepubliceerd: 2 mei 2011 - 8179