Mooiste terras in Breda

Vriendelijke bediening en mooie ligging bij Café De Kleine Wereld #terras

Nieuws door

archief oud artikel 5 mei 2011 Toerisme Breda, Noord-Brabant Het zonnetje schijnt, dus tijd om een terrasje te pakken! De leden van de ANWB Kampioen namen de proef op de som en verkozen Café De Kleine Wereld in Breda als mooiste terras. Het slechtste terras bleek de Three Sisters Pub aan het Amsterdamse Rembrandtplein.

In zestien Nederlandse steden namen de testteams van de ANWB vier verschillende terrassen onder de loep. Op zeven verschillende criteria scoorde het terras van Café De Kleine Wereld in Breda uiteindelijk het beste. Het terras mag zich het mooiste terras van Nederland noemen met een gemiddelde score van een 8,6. Gemiddeld behaalden de stadsterrassen een 7,3.

Slechtste terras

Bij de Three Sisters Pub in Amsterdam zitten gasten een stuk minder comfortabel. Dit terras kwam als slechtste uit de test met het cijfer 5,6. Op ieder terras bestelden de testteams steeds twee drankjes en iets te eten. Cappucino was in de meeste gevallen een goede keuze, maar de 'verse' jus d'orange viel regelmatig vies tegen. Hapje eten op het terras? Neem dan geen tosti. Deze zijn meestal erg droog.

Toegankelijkheid

Eén van de criteria in het onderzoek was de aanwezigheid van een invalidentoilet. De terrassen blijken een stuk toegankelijker te kunnen. Van de 64 onderzochte terrassen hebben slechts zes een invalidentoilet.

Op zoek naar goedkope terrasjes? Lees: Goedkoopste terrasjes in Nijmegen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 5 mei 2011 - 1247

Dit past bij 'Mooiste terras in Breda'