1

Het leukste dagje uit!

Vrijgezellenfeestjes, zwembaden en winkelen

Redactioneel door

archief oud artikel 12 mei 2011 Cultuur Arnhem, Gelderland Het is weer donderdag: tijd voor de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Met een overzicht van de leukste openluchtzwembaden, tips voor een geslaagde winkeldag en ideeën voor een vrijgezellenfeestje ben je wel weer een tijdje zoet. Veel plezier!

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Het leukste dagje uit!

Stap in het leven van uw voorouders in het Nederlands Openluchtmuseum. Reis met een ouderwetse tram door de tijd en maak kennis met historisch Nederland. Ook voor kinderen is er van alles te doen!

Funshoppen in Leeuwarden

Het allerleukste winkelstraatje van Nederland, die vind je niet in Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Nee, volgens NL Streets zijn shoppers op het beste plek in Leeuwarden. Ga mee naar Friesland!

Shoppen
 

Kletsnat in het zwembad

Het wordt steeds een beetje warmer in Nederland, het lijkt wel zomer! Vind verkoeling in een openluchtzwembad. DagjeWeg.NL zet alvast een paar leuke zwembaden op een rij. Van noord naar zuid, en van oost naar west: neem een duik!

Zwembad
 

Zoet feestje voor vrijgezellen

Een vrijgezellenfeestje om je vingers bij af te likken. Letterlijk! Zoet! in Burgum organiseert workshops taarten maken. Het oranje-roze ingerichte pand is een walhalla voor de fanatieke bakster. Muffinvormpjes, mix voor wondercake en nog veel meer!

Taartjes
 

Word vriend op Facebook

Onze fanpagina op Facebook is zomaar verdwenen! Word vriend van onze nieuwe fanpagina en blijf op de hoogte van de laatste tips, nieuwtjes, video's en prijsvragenacties! Je hoeft alleen maar op de 'Vind-ik-leuk'-knop te klikken. Word fan van DagjeWeg.NL op Facebook!

Facebook

Nieuwste tips

Ook deze week heeft DagjeWeg.NL weer de nieuwste tips voor een leuk uitje. Koop alvast je kaarten voor de Libelle Zomerweek of leef je uit in Toverland. En heb je de ijsberentweeling in Ouwehands Dierenpark al gezien? Als je van Coca-Cola houdt, dan moet je naar het Museum van de Twintigste Eeuw.

Libelle Zomerweek

Toverland

Ouwehand

Museum van de Twintigste Eeuw

Libelle Zomerweek Toverland Ouwehand Museum van de Twintigste Eeuw
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-05-12 17:08:55 · Gepubliceerd: 2011-05-12 11:56:57 - 906

Dit past bij 'Het leukste dagje uit!'