Ga dit weekend lekker naar buiten #dagjeweg

  Redactioneel door

archief oud artikel 19 mei 2011 Toerisme De weermannen en -vrouwen voorspellen het allemaal. Zaterdag wordt het mooi weer! Maak vast plannen om er optimaal van te genieten. Lekker naar buiten met een bootje of een segway. Of toch een dagje naar een pretpark?

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Zonnige weekendtips

Warme dagen met volop zon komen zelfs in Nederland voor. Zoals dit weekend! De ideale dagen om naar het strand of het zwembad te gaan en lekker af te koelen. En natuurlijk om een mooi bruin tintje te krijgen! De leukste stranden en zwembaden vind je op DagjeWeg.NL.

Licht aan het einde van de examentunnel

Zit je tot over je oren in de examens? Blijf positief en denk alvast aan de lange zomervakantie die je wacht. Kijk vooruit en bedenk wat je met al die vrijheid gaat doen. Stranden, achtbanen en festivals wachten. Ideeën zat!

Vrijheid
 

Kies het ruime sop

Terwijl je op een bomvol terras nipt van een lauwe ijsthee, varen allerlei soorten bootjes voorbij. Niet gezegend met een eigen boot? DagjeWeg.NL vond leuke ideeën voor een zonnig dagje op het water. Pannenkoeken eten, skûtsjesilen, of lekker gondelen!

Varen
 

Den Haag loves Oranje

Lief en leed, al eeuwen deelt Den Haag alles met de Oranjes. Het Haags Historisch Museum bewijst dit met de tentoonstelling Kijk, daar gaat de koning! Duik in de geschiedenis en ontmoet de koninklijke familie zelfs op de kermis.

Koninklijk
 

Hyven met DagjeWeg.NL

Ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes uit musea en dierentuinen? Word lid van de DagjeWeg.NL-hyve! De nieuwste video's en leuke ideeën voor een dagje weg. Vers van de redactie. En misschien heb jij nog wel een tip voor ons?

Hyves

Weekendtips

Het zonnetje belooft dit weekend warme stralen, dus alle reden om wat leuks te plannen. Zoals een prachtige vaartocht op een origineel Fries skûtsje. Ook lekker in de buitenlucht: een Segway tour door Drenthe. Maar voor de kids is pretpark Schloss Beck misschien een beter idee. Geen tijd meer dit weekend? Doe dan mee aan de prijsvraag en win kaarten voor Farm & Country Fair!

Fries skûtsje

Segway tour door Drenthe

Schloss Beck

Farm & Country Fair

Fries skûtsje Segway tour door Drenthe Schloss Beck Farm & Country Fair
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-05-23 09:01:48 · Gepubliceerd: 2011-05-19 14:18:04 - 371

Dit past bij 'Zonnige weekendtips'