1

Vaders in het zonnetje

Cadeaus, korting en dagjes uit #Vaderdag

Redactioneel door

archief oud artikel 16 juni 2011 Toerisme Alweer een feestelijk weekend voor de deur, maar dan vooral voor vaders! Zondag is het Vaderdag en dus een tijd om de familiebanden weer eens aan te trekken. En hoe doe je dat nu beter dan met een dagje weg?

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Verras je vader

Aanstaande zondag koken de eitjes, borrelt de waterkoker en draait de broodrooster overuren. Iedere vader verdient op Vaderdag een lekker ontbijtje. En misschien een cadeautje? Verras je vader met een dagje uit cadeau!

Uitjes met grote korting

Elke dag extreme korting op de leukste uitjes in je regio? Bij GoldenDeals kan de korting oplopen tot wel 90 procent. Ook erg leuk als cadeautje voor Vaderdag, of voor een vriend(in).

Meer info
 

Rechtspraak met humor

Rechtspraak, een droog onderwerp? Dat hoeft het niet te zijn. In het Stripmuseum slaat een bekend stripfiguur met de hamer. Een educatieve tentoonstelling, met humor!

Stripmuseum
 

Walibi Holland

Of de vakantie nog moet beginnen of al is geweest, een dagje uit kan altijd! En met een beetje mazzel sleep je er bij DagjeWeg.NL gratis entreekaartjes uit. Doe mee met de prijsvraag en win kaarten voor Walibi Holland!

Walibi
 

Zinderende Zorro

Midden in het regenachtige Nederland waant het publiek van de musical Zorro zich in Spanje en Californië. Klinkende zwaarden, een roep om vrijheid en vurige flamenco's: Zorro zit vol vuur en passie.

Zorro

Extra tips

Voor Vaderdag of gewoon zomaar, een dagje uit is leuk voor de hele familie. Stap in de Future Express en ontdek het nieuwste stukje Nederland. Net zo leerzaam als een bezoek aan Museum De Oude Aarde, waar een schat aan fossielen is bewaard. Heel indrukwekkend is een ontmoeting met de Maori in Museum Volkenkunde. Laat een beoordeling achter en win vrijkaarten. Doe meteen mee met de prijsvraag en win kaarten voor Fleurig 2011. De bekendste tuinbeurs van Nederland.

Futureland

Museum de Oude Aarde

Gratis naar Fleurig!

Gratis de Maori ontmoeten

Futureland Museum de Oude Aarde Gratis naar Fleurig! Gratis de Maori ontmoeten
 
 

Nog meer tips voor Vaderdag vind je natuurlijk op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-06-16 14:36:48 · Gepubliceerd: 16 juni 2011 - 489

Dit past bij 'Vaders in het zonnetje'