Pottermore houdt Potterfans in spanning

J.K. Rowling onthult vandaag Pottermore #pottermore #jkrowling

Pak een filmpje! Nieuws door

archief oud artikel 23 juni 2011 Showbizz Ede, Gelderland Update: Harry Potter gaat online! Lees hier het volledige artikel over Pottermore.

Het is een spannende dag voor Harry Potter-fans. Vandaag onthult schrijfster J.K. Rowling haar nieuwe project Pottermore. Al maanden wordt er druk gespeculeerd over het project. Is het een nieuwe boekenreeks, een encyclopedie of misschien een online internetspel?

Wereldwijd wordt de site www.pottermore.com vandaag angstvallig in de gaten gehouden. De onthulling van Pottermore wordt daar om 13:00 uur bekend gemaakt. De meeste fans hopen op een nieuw boek. Maar volgens een woordvoerder komt er geen nieuw deel over tovernaarsleerling Harry Potter. Ook acteur Daniel Radcliffe, alias Harry Potter, ontkent de komst van een nieuw boek.

Om 13:00 uur wordt het mysterie onthuld

Internetspel?

Op J.K. Rowling's YouTube kanaal is het druk. Een teller omringd door uilen telt af tot aan de onthulling van het mysterie Pottermore. Britse kranten vermoeden dat Pottermore een internetspel is en dat de schrijfster haar onthulling op YouTube zal doen. Onder strikte voorwaarden en geheimhouding hebben een aantal fans alvast een voorproefje gezien. Een Engelse blogger beweert dat het een 'adembenemend' project is.

De Harry Potter-films trokken heel Nederland naar de filmzalen. Ook zin in een filmpje? DagjeWeg.NL een overzicht van alle bioscopen bij jou in de buurt.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 23 juni 2011 - 508