Start de zomervakantie!

Zon of regen, de zomervakantie valt nooit tegen

Redactioneel door

archief oud artikel 30 juni 2011 Toerisme De klok tikt de laatste schooldagen weg en voor je het weet luidt de schoolbel. Het is zomervakantie! Een oase aan vrije tijd strekt zich uit. Wat te doen met deze vrijheid? DagjeWeg.NL neemt je deze zomer op sleeptouw langs de leukste uitjes van Nederland.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Startschot voor de zomervakantie

Jippie! De zomervakantie is begonnen. Geen lessen meer, geen duf schoollokaal, maar uitslapen en leuke dingen doen. Veel musea organiseren speciale activiteiten en in het Dolfinarium start een nieuwe show. DagjeWeg.NL neemt je graag op sleeptouw. Begin de zomervakantie goed!

Regenachtige dagen

Laten we eerlijk zijn, de zomers in Nederland zijn niet bepaald zonzeker. En op regenachtige dagen verveelt de huiskamer al snel. Dé oplossing is een dagje naar een overdekte speeltuin. Volop speelplezier en met droge kleren weer naar huis!

Blijf droog
 

Zwoele zomeravonden

Op zwoele zomeravonden smacht de hongerige maag naar hamburgers, shaslicks en worstjes van de barbecue. En dat smaakt extra lekker in een mooie groene omgeving. Pak die barbecue op en verhuis naar stadspark. Voor een echte zomerse feestavond.

Barbecue
 

Lekker in het zonnetje

Een geblokt kleedje in het gras en een mand vol lekkers. De zomer is dé tijd voor een picknick. Maak het extra speciaal met een boottochtje of een bezoekje aan een speelbos. Zo geniet je optimaal van de zonnestralen.

Picknicken
 

Science Centre Delft

Zelfs in de zomervakantie kun je nog wat leren. Maar dan wel op een leuke manier! In Science Centre Delft ga je aan de slag met techniek, bijvoorbeeld als chirurg. Vul een beoordeling in en maak kans op vrijkaartjes.

Doe mee

Nieuwe tips

Verlang je in de zomervakantie toch stiekem naar de schoolbanken? Dan kun je terecht bij het Nationaal Schoolmuseum. Meer vertier is te vinden in het Plaswijckpark of de Linneaushof. En 's avonds barst het feest los in Partycentrum Bolle Jan.

Plaswijckpark

Feesten bij Bolle Jan

Nationaal Schoolmuseum

Linnaeushof

Plaswijckpark Feesten bij Bolle Jan Nationaal Schoolmuseum Linnaeushof
 
 

Nog een leuk idee: Dagje Den Bosch!

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 30 juni 2011 - 383

Dit past bij 'Start de zomervakantie!'