1

Center Parcs investeert in comfort en luxe

Nederlandse en Belgische vakantieparken in een nieuw jasje #centerparcs

Vakantieparken Nieuws door

archief oud artikel 1 juli 2011 Toerisme Je loopt binnen en meteen valt de grote lcd-tv aan de muur op. Een stukje verderop trekt het bubbelbad en de regendouche je aandacht. Weer een deurtje voorbij en je oog valt op de sauna terwijl de whirlpool naar je lonkt. Al die luxe is nu te vinden bij Center Parcs.

Directeur Robert Visser is trots op het resultaat. Volgens hem heeft Nederland geen behoefte meer aan extra parken, maar wel aan parken met luxe. Het gerenoveerde vakantiepark De Eemhof in Flevoland is het eerste park van Center Parcs dat voorzien is van alle gemakken en comfort. Zevenhonderd bungalows zijn omgetoverd tot ware paradijsjes. Een havenstadje van honderd appartementen is uit het niets opgetrokken en ademt de sfeer van rust, genieten en weelderigheid. Nu De Eemhof klaar is, zijn de overige parken van Center Parcs aan de beurt.

Vakantiegangers willen meer luxe

Make-over

In totaal heeft de bekende vakantieparkenexploitant 24 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De bestaande Nederlandse en Belgische parken worden grondig aangepakt en krijgen een compleet nieuwe make-over. Alle oubolligheid wordt gestript en de pracht en praal komt er voor in de plaats. De make-overs van de parken duren een aantal jaar.

Center Parcs telt in totaal negen vakantieparken in Nederland.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 1 juli 2011 - 378