Ook zo'n zin in de zomervakantie?

Varen in een luchtballon of met de hond op stap #zomervakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 5 juli 2011 Toerisme Een heerlijk weekend staat alweer op ons te wachten. Wat gaat u doen? DagjeWeg.NL ging mee met een ballonvaart en ook weten wij precies waar je moet zijn met een hond. Lees snel de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL voor leuke tips voor de zomervakantie!

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Zin in de zomervakantie

Terwijl de scholen hun deuren sluiten halen de musea, attractieparken en andere uitjes juist alles uit de kast. Alles om de toerist tijdens de zomervakantie te vermaken. Doe er je voordeel mee en maak een keuze uit deze activiteiten.

Groeten uit Amsterdam

"Geef mij maar Amsterdam! Dat is mooier dan Parijs!". Er gaat niets boven Amsterdam. Neem ook een duik in deze prachtige hoofdstad met DagjeWeg.NL. Maak een rondvaart door de grachten, word een echte Einstein in science center NEMO of doe een paar uurtjes niets in het Vondelpark. Veel plezier!

Amsterdam
 

Varen in een luchtballon

Hoe is het om te varen in een luchtballon? De fantasie wordt al vanaf de kinderjaren geprikkeld door de stoere Pippi Langkous. Hoewel de luchtballonnen van tegenwoordig er iets anders uitzien, vaart DagjeWeg.NL dapper de zon tegemoet. Op naar het avontuur, op naar het Pippi Langkous-gevoel!

Luchtballon
 

Met Rakker op stap

Hondenbezitters kampen tijdens een dagje uit vaak met een dilemma. Veel attracties en parken laten de hond niet toe. Maar Rakker de hele dag thuislaten is ook geen optie. DagjeWeg.NL komt de baasjes daarom tegemoet en biedt een overzicht van leuke uitjes waar ook de trouwe viervoeter welkom is!

Hond
 

Huilend weer naar huis

Geen patat, een schreeuwende boerin en onkruid in plaats van prachtige rozen. Een dagje weg gaat niet altijd van een leien dakje. De bezoekers van DagjeWeg.NL uitten hun frustraties en hielden zich daarbij niet in. Lees de ongezouten mening van de verontwaardigde toeristen.

Huilen

Korting en tips

Het is weer weekend! DagjeWeg.NL heeft weer wat leuke tips verzameld. Krijg vijf euro korting op een middagje abseilen van de Euromast. Last van hoogtevrees? Geniet dan van een biertje tijdens een rondleiding door de Hertog Jan Bierbrouwerij. Bij DJ School in Utrecht leer je de kneepjes van het dj-vak. En DagjeWeg.NL geeft ook nog kaartjes weg voor het Grachtenfestival!

Voordelig abseilen van de Euromast

Rondleiding Hertog Jan Bierbrouwerij

Kaartjes voor Grachtenfestival

Workshop DJ - DJ voor een dag

Voordelig abseilen van de Euromast Rondleiding Hertog Jan Bierbrouwerij Kaartjes voor Grachtenfestival Workshop DJ - DJ voor een dag
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-08-29 16:52:48 · Gepubliceerd: 5 juli 2011 - 281

Dit past bij 'Ook zo'n zin in de zomervakantie?'