Beste strandpaviljoen in Hoek van Holland

Beachclub Royal is Beste #Strandpaviljoen 2011

Stranden Nieuws door

archief oud artikel 8 juli 2011 Toerisme Hoek van Holland, Zuid-Holland Een dagje op strand wordt in Hoek van Holland vast een succes. Het strandpaviljoen Beachclub Royal in deze badplaats draagt de titel Beste Strandpaviljoen 2011.

Paviljoen Bries in Noordwijk en Club Nautique in Zandvoort volgen op de tweede en de derde plaats. Maar het publiek koos massaal voor Beachclub Royal als Beste Strandpaviljoen 2011. Ook de jury deelde deze mening en was vooral te spreken over de gastvrijheid en de uitgebreide service. In de categorie Duurzaamheid scoorde Parnassia in Bloemendaal het hoogste en Paviljoen Neptunus in Westkapelle won de titel in de categorie Schoon.

Dagje strand

De juryvoorzitter Cees van der Padt, Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen, motiveert de keuze voor Beachclub Royal. "Bij het publiek was Beachclub Royal duidelijk favoriet. Bovendien staat Royal open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Dat is essentieel voor de toekomst van het kustproduct en het promoten van de kust bij toeristen uit binnen- en buitenland", zei hij in Misset Café.

Verkiezing

Strand Nederland, Nederland Schoon en Koninklijke Horeca Nederland kiezen ieder jaar het Beste Strandpaviljoen. Minstens één keer per seizoen krijgen de paviljoens bezoek van Strand Schoon. Een mystery guest bezoekt later nog eens de top vijf. Behalve de jury stemt ook het publiek mee. Beide partijen tellen voor vijftig procent mee in het uiteindelijke oordeel.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-07-08 11:33:42 - 921

Dit past bij 'Beste strandpaviljoen in Hoek van Holland'