Landal op duurzame toer

Landal Aelderholt |  
Nieuws door

#Landal Aelderholt ontvangt gasten in eco-bungalows

20 juli 2011 Zakelijk Aalden, Drenthe Voor de milieubewuste klant opende Landal Aelderholt in Drenthe dit weekend tien luxe eco-woningen. Een eco-schakelaar, zonnepanelen en een waterbesparende douche. Want ook op vakantie denk je aan het milieu.

Op de voormalige golfbaan van het Landal GreenParks in Drenthe staan nu tien luxe eco-woningen en een bungalow. "Een duurzame kwaliteitsimpuls", zo noemt de aanbieder de uitbreiding zelf. De nieuwe bungalows zijn milieuvriendelijk en ingericht met de nieuwe snufjes op eco-gebied. Een eco-schakelaar, waterbesparende douches en zonnepanelen. Zelfs aan de vogeltjes in de buurt is gedacht. De dakpannen zijn namelijk 'vogelvriendelijk'. Gierzwaluwen en huismussen mogen er gerust een nestje bouwen. Gezellig, die fluitende vogels bij het opstaan.

Landal Aelderholt

Het is de eerste fase in een groot uitbreidingsproject in het Drentse Landal Aelderholt. Uiteindelijk krijgt Aelderholt er dertig grote vrijstaande woningen bij. De nieuwe huizen staan aan een zogenaamd erf. De huizen zijn geschikt voor 8, 10, 12, 16 en 24 personen.

Vind alle Landal GreenParks op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-07-20 11:16:16 - 295