Alle uitjes van Nederland op je smartphone

Mobiele versie van DagjeWeg.NL |  deel via WhatsApp | Nieuws door

DagjeWeg.NL: nu ook smartphone-vriendelijk

21 juli 2011 Toerisme Ede, Gelderland Op vakantie en klaar om de nieuwe omgeving te verkennen? Vind razendsnel overal de leukste en dichtstbijzijnde uitjes met je telefoon of tablet. DagjeWeg.NL is er nu ook voor mobiele gebruikers.

De tassen zijn uitgepakt en iedereen is gesetteld in het gezellige vakantiehuisje. Heerlijk, zomervakantie! Maar wat gaan we doen, behalve zonnen en uitslapen? Vind voortaan alle uitjes in de buurt op je mobiele telefoon met de nieuwe mobiele applicatie van DagjeWeg.NL. Tik m.dagjeweg.nl in je adresbalk en de mobiele database van DagjeWeg.NL verschijnt direct op je smartphone.

Snel toegankelijk

De applicatie gebruikt de gps-chip op je telefoon om je locatie vast te stellen. Binnen enkele seconden krijg je een overzicht van de uitjes in de buurt in een straal die je zelf kunt instellen. Ben je nog niet op de plaats van bestemming? Voer dan zelf een zoekterm in. Zoek op omgeving, stad of rubriek. Bij elk uitje staat een kaartje afgebeeld, zodat je precies weet welke kant je op moet. Op een iPhone of iPad kun je bij je eerste bezoek meteen een icoontje in het beginscherm zetten. Door vervolgens op het logo van DagjeWeg.NL te klikken is de mobiele website snel toegankelijk.

Mobiel verkeer vertienvoudigd

Het mobiele verkeer van DagjeWeg.NL is in vergelijking met vorig jaar vertienvoudigd. Afgelopen kwartaal verkocht Apple twintig miljoen iPhones. En ook smartphones die gebruik maken van Android zijn niet aan te slepen. Een mobiele website van DagjeWeg.NL kan daarom niet uitblijven. De mobiele website van DagjeWeg.NL is compact en gebruikt veel minder dataverkeer. Dat is gunstig voor mobiele gebruikers, want veel telecomaanbieders gaan meer geld vragen voor dataverkeer. Hoe kleiner de site, hoe goedkoper je uit bent.

DagjeWeg.NL

DagjeWeg.NL is met bijna 25.000 tips een onuitputtelijke vraagbaak voor 6 miljoen bezoekers per jaar. Het DagjeWeg.NL-netwerk geeft informatie over dagjes uit, stedentrips, korte vakanties en zakelijke arrangementen. DagjeWeg.NL. Overal thuis.

Ga nu heel snel naar mobiel DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-07-20 13:46:20 - 316