1

Op naar het Spoorwegmuseum

Leuke zomertips en voordelige #uitjes

Redactioneel door

archief oud artikel 21 juli 2011 Toerisme Hoog in de lucht in het Militaire Luchtvaart Museum of al stomend over de grond in het Spoorwegmuseum. Genoeg uitjes voor de zomervakantie! Profiteer ook deze week weer van de leukste uitjes en acties van DagjeWeg.NL.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Kom naar het Spoorwegmuseum!

Test je kennis over de veiligheid op en rond het spoor. Kom met het hele gezin naar Het Spoorwegmuseum Ontspoort en ontdek alles over veiligheid op het spoor. Het Spoorwegmuseum. Dat wil je beleven.

Alle uitjes van Nederland op je smartphone

Vind razendsnel alle uitjes in de buurt met je smartphone of tablet. De website van DagjeWeg.NL is nu ook beschikbaar voor mobiele telefoons en tablets. Geef je locatie door en je krijgt meteen alle uitjes in de buurt te zien!

Mobiel
 

Tweede entreekaartje gratis

Friesche Vlag maakt het héél voordelig om met je familie een dagje uit te beleven! Koop 2 actiepakken vla, plak de streepjescodes op de spaarkaart en krijg een tweede entreekaartje gratis!

Gratis
 

Sneak preview in Ark van Noach

De eerste Ark van Noach was al enorm, maar de nieuwe Ark van Noach is nog tien keer groter! Het schip is nog niet open voor publiek, maar de redactie van DagjeWeg.NL kreeg alvast een preview. De grote vraag is, is groter ook beter?

Ark
 

Vrouwen, de lucht in!

Vrouwen, er is plaats bij de Luchtmacht! Waren de vrouwen eerst vooral goed om de telefoon op te nemen, nu vervullen ze gevechtsfuncties en besturen F-16's. Het Militaire Luchtvaart Museum vroeg zes stoere vrouwen hun verhaal te vertellen.

Vrouwen

Nieuwste tips en prijsvragen

De zomervakantie is voor veel mensen al begonnen. Maar wat gaan we doen? Kom als het zonnetje schijnt eens naar het Plaswijckpark. Dat is een een combinatie van een speeltuin, een dierentuin en een verkeerstuin. Een olympische held word je in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Test hier je sprintsnelheid! Niet zo'n dikke portemonnee? Krijg dan vier euro korting op een entreekaartje voor Toverland of win kaartjes voor het Bloemencorso in Lichtenvoorde. Fijne vakantie!

Plaswijckpark - Speel - dier en wandelpark

Gratis naar Bloemencorso

Met korting naar Toverland

Ben jij een Olympische held?

Plaswijckpark - Speel - dier en wandelpark Gratis naar Bloemencorso Met korting naar Toverland Ben jij een Olympische held?
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-08-29 16:42:18 · Gepubliceerd: 21 juli 2011 - 240

Dit past bij 'Op naar het Spoorwegmuseum'