1

Vierdaagsefeesten druk bezocht

Ondanks regen toch 1,3 miljoen bezoekers voor #Vierdaagsefeesten

Dagje uit in Nijmegen Nieuws door

archief oud artikel 25 juli 2011 Toerisme Nijmegen, Gelderland Ondanks de regen van de afgelopen week trokken mensen massaal naar Nijmegen voor de Vierdaagsefeesten. Gedurende de week trokken de bezoekersaantallen aan, donderdag was de drukste dag. De teller stopte op ruim 1,3 miljoen bezoekers.

Een prima sfeer, een goede omzet voor veel ondernemers en relatief weinig aanhouding. De organisatie van de Vierdaagsefeesten is dik tevreden over de editie van 2011. Via sociale media kwamen veel enthousiaste reacties binnen. De organisatie is nog bezig met de analyse van deze reacties, maar kan al wel een top vijf van activiteiten noemen. Op nummer vijf staat de intocht van de wandelaars, op vier de optredens in de Stevenskerk en op drie de Waal in Vlammen. De nummers één en twee zijn respectievelijk de optredens op de Waalkade en in de Matrixx.

Nijmeegse Vierdaagse

Donderdag passeerden maar liefst 38.422 wandelaars de finish van de Nijmeegse Vierdaagse. Op de eerste dag startten er 41.316 deelnemers. De uitval dit jaar was relatief laag. Volgens de organisatie heeft dit te maken met het uitstekende wandelweer. Ondanks de voorspelde regen, bleef het de eerste dagen droog.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 25 juli 2011 - 48