1

Groene uitjes voor de zomer

De natuur in #dagjeuit

Redactioneel door

archief oud artikel 4 augustus 2011 Natuur Het zonnetje wint weer terrein in Nederland. Laat de overdekte uitjes maar voor wat ze zijn en ga naar buiten! Geniet op een milieuvriendelijke manier van de natuur met de groene uitjes. Vind de magie bij Hans en Grietje of ga terug naar het Nederland van vroeger. Genoeg te doen!

 
 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Groene uitjes

Een dagje uit, zonder het milieu geweld aan te doen? Ja, dat kan! Vaar fluisterstil over het water of geniet van een groene barbecue. Alle milieuvriendelijke uitjes heb je met DagjeWeg.NL zo gevonden.

Magisch avontuur

De tafels draaien een rondje of rennen gewoon van je weg, terwijl een heks op het orgel speelt. Nee, in het Pannenkoekenhuis Hans en Grietje is niets wat het lijkt. Stap binnen in een ware heksenketel.

Pannenkoek
 

Natuurlijk uit

De natuur laat zich van haar mooiste kant zien in de zomer. Laat deze pracht niet voorbij gaan en kies voor een natuurlijk uitje. Prachtige vlinders, tropische vogels: DagjeWeg.NL neemt je mee op reis.

Natuur
 

Favoriete uitjes van DagjeWeg.NL

Een dagje uit in de vakantie. Soms een teleurstelling en soms een onvergetelijke ervaring. Lees de mooiste verhalen van DagjeWeg.NL-bezoekers en ontdek wat hun favoriete uitjes zijn. Vul meteen een beoordeling in en maak kans op vrijkaarten.

Winnaars
 

Nederlands Openluchtmuseum

Een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum is een kennismaking met het Nederland van toen en van nog niet zo lang geleden. Er is beweging, reuring, en leven: op de erven, in de bedrijven, de winkeltjes. Win vrijkaarten voor dit levendige museum.

Doe mee

Nieuwste tips

Met al die vrije dagen rijst de vraag: wat gaan we nu weer doen? DagjeWeg.NL helpt iedere week weer met de nieuwste tips. Zo zijn er vrijkaarten te winnen voor de Landgoedfair Mariënwaerdt. Een buitengewoon heerlijke belevenis. Of ga eens creatief aan de slag bij Kreactief. Geen zin om zelf bezig te zijn? Kom dan kijken in het CODA Apeldoorn, waar Suske en Wiske een hoofdrol spelen. En voor een vakantiegevoel vlakbij huis ga je zeilen met Zeilerlei.

Landgoedfair Mariënwaerdt

Kreactief

Zeilerlei

CODA Museum

Landgoedfair Mariënwaerdt Kreactief Zeilerlei CODA Museum
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-09-21 09:58:05 · Gepubliceerd: 4 augustus 2011 - 413

Dit past bij 'Groene uitjes voor de zomer'