1

Nederland googelt massaal op dagje uit

Vooral #dagjeuitc1000 is populair

Alle rubrieken Nieuws door

archief oud artikel 12 augustus 2011 Opmerkelijk Nederlanders zijn deze zomer massaal op zoek naar dagjes uit. Dat blijkt uit cijfers van Google Insight For Search. Vooral goedkope recreatie is populair. Er werd in de afgelopen maanden veel gegoogeld op 'goedkoop dagje uit' en 'uit met korting'. Deze zoektermen stegen de afgelopen drie maanden met zo'n 130 procent.

Een van de snelste stijgers is de zoekterm 'dagje uit c1000'. Wie zijn boodschappen doet bij deze Archeon, Burgers Zoo, SEA LIFE Scheveningen en nog vele andere attracties.

We willen vooral goedkope recreatie

Apenheul en Dolfinarium

De termen 'Apenheul' en 'Dolfinarium' staan ook hoog in de zoekresultaten. Het aantal bezoekers van de websites van de dierenparken is de afgelopen drie maanden verdubbeld. Deze bezoekersstijging valt samen met het nieuws rondom Orka Morgan. De Apenheul heeft de hoge zoekresultaten vooral te danken aan het nieuws rondom de geboorte van vijf gorilla-aapjes en de komst van de neusapen. De Apenheul is namelijk het enige dierenpark in Europa waar deze apensoort te zien is. Ook het kraamfeest dat het dierenpark afgelopen maand hield zorgde voor veel publiciteit. Dit was waarschijnlijk het grootste kraamfeest ooit.

Op zoek naar een uitje? DagjeWeg.nl heeft ruim 6000 uitjes verzameld!

Laatst gewijzigd: 2011-08-12 17:57:40 · Gepubliceerd: 12 augustus 2011 - 1943

Activiteiten Museumpark Archeon

Vanaf volgende week te bezoeken

De Romeinen komen!


Tijdens het Romeins weekend vinden op Archeon diverse activiteiten plaats met een speciaal kampement waar het dagelijkse leven van de Romeinen te bewonderen is.

Binnen enkele weken te bezoeken

Zondagsbrunch


Op meerdere zondagen per jaar kun je bij Archeon genieten van een heerlijke zondagsbrunch met de hele familie.

Moederdagbrunch


Wil jij je moeder eens lekker verwennen! Dan regelt Archeon een heerlijke Moederdagbrunch voor jullie. Alle moeders worden deze dag extra in het zonnetje gezet en ontvangen een Moederdag goodiebag.

17e eeuws weekend


Komen jullie van 18 tot en met 20 mei naar het 17e eeuws weekend? Het wordt een weekend om niet te vergeten!