Haal alles uit de zomer!

Huifkartochten, dierentuinen en pluktuinen in de

Recensie door

archief oud artikel 25 augustus 2011 Toerisme Bijna alle scholen zijn weer begonnen. Geniet nog heel even van de zomer en de vrijheid met leuke uitjes van DagjeWeg.NL. Neem een kijkje achter de schermen van een dierentuin of ga op pad met een huifkar!

 
 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Haal alles uit de zomer!

Het is weer bijna voorbij, die mooie zomer. Dierentuinen trekken nog één keer alles uit de kast om iedereen een geweldig zomers dagje weg te bezorgen.

Van paard tot tank

Tankbestuurders krijgen vaak een klontje suiker toegestopt door collega-militairen: "Voor het paard." Vroeger waren er namelijk nog geen grote tanks, maar vochten militairen te paard. Neem een duik in de geschiedenis van de cavalerie in het Cavaleriemuseum in Amersfoort.

Leger
 

Fruitig dagje uit

Wat is er nou lekkerder dan een mand vol verse aardbeien? Het mooiste fruit pluk je in een pluktuin. En neem zelf ook een hapje! Behalve fruit kun je in de meeste pluktuinen ook bloemen plukken. En je mag het allemaal mee naar huis nemen!

Pluktuin
 

Hobbelweg, zandweg, gat in de weg!

"En maar kijken naar de kont van 't paard." Huifkartochten zijn helemaal je van het. Rust, ruimte, natuur en een boel gezelligheid! DagjeWeg.NL zocht uit waar het kijken naar de kont van het paard nou het leukste is.

Huifkar
 

De leukste filmpjes

De redacteuren van DagjeWeg.NL gaan altijd op pad met een blocnote, een pen, een fototoestel én een videocamera! Dat levert leuke, mooie en grappige filmpjes op. Pak de popcorn er bij en neem snel een kijkje achter de schermen van DagjeWeg.NL.

Filmpjes

Nieuwste tip

Nog geen plannen voor het weekend? Hierbij geeft DagjeWeg.NL nog vier leuke tips. Welke vrouw houdt er nou niet van shoppen? In Breda beleef je nu een complete Shopping Experience, vol voordeel! Voor de mannen is er de workshop DJ voor 1 dag. De nieuwe Tiësto is zo geboren. Zeilerlei verzorgt heerlijke zeildagen vanaf Amsterdam, voor echte waterratten. Binnenkort een uitje met collega's? Speel dan het moordspel Herrie in de Hel!

Compleet dagje winkelen Breda

DJ voor 1 dag

Zeildag vanaf Amsterdam

Moordspel Herrie in de Hel

Compleet dagje winkelen Breda DJ voor 1 dag Zeildag vanaf Amsterdam Moordspel Herrie in de Hel

Laatst gewijzigd: 2011-10-11 14:46:33 · Gepubliceerd: 25 augustus 2011 - 131

Dit past bij 'Haal alles uit de zomer!'