Te koop: Concertgebouw Amsterdam

Koop aandelen van het Concertgebouw en krijg gratis concertkaartjes

Het Concertgebouw Nieuws door

archief oud artikel 7 september 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Iedereen kan een beetje eigenaar worden van het Concertgebouw in Amsterdam. Koop een aandeel en krijg gratis concertkaartjes.

Gisteren gaf de N.V. Het Concertgebouw duizend jubileum-aandelen uit, ter ere van het 125-jarig bestaan van het Concertgebouw. De aandelen kosten 250 euro. Maar er zit wel een klein addertje onder het gras, want voordat je een aandeel kan kopen moet je eerst een schenking doen van 12.250 euro. Dat is te lezen in Trouw. Al deze schenkingen komen in een grote pot, bestemd voor onderhoud van het gebouw en muziekeducatieprojecten.

Als je eenmaal aandeelhouder bent, mag je meepraten tijdens de aandeelhoudersvergadering. En nog leuker: Twaalf en een half jaar lang krijg je gratis concertkaartjes.

Twaalf en een half jaar lang krijg je gratis concertkaartjes

Laatst gewijzigd: 2011-09-07 13:52:23 · Gepubliceerd: 7 september 2011 - 512

Activiteiten Concertgebouw Amsterdam

Binnen enkele weken te bezoeken

Wiener Maiblumen, concert door Ciconia Consort


Geniet van de sfeer van de Weense Konditorei met een stuk Sachertorte, luisterend naar het Ciconia Consort. Wiener Maiblumen, een programma met liederen en instrumentaal werk uit de Weense fin de...

Later dit jaar

Voorjaarsconcert UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck


Beleef een meeslepende avond waarin het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck schittert met Strauss’ Don Juan, Moesorgski’s Liederen en dansen van de dood met stersopraan Nataliia Shumska en Rachmaninoffs...