1

Mickey Mouse als Avatar?

Walt Disney breidt uit met een Avatar-park

Disneyland Parijs Nieuws door

archief oud artikel 21 september 2011 Cultuur Ook zo genoten van de film Avatar? Goed nieuws: het Disney-park in Orlando breidt uit met een themapark, helemaal geïnspireerd op de film Avatar. Alvast leuk om over te dromen voor een volgend tripje.

The Walt Disney Company breidt het pretpark in Orlando uit met een themapark, helemaal geïnspireerd op de film Avatar. Dat is bijzonder, want normaal zijn er in de Disney-parken alleen attracties, geïnspireerd op films van Disney. The Walt Disney Company heeft alle rechten gekocht rondom Avatar, dus misschien komt er ook nog wel een Avatar-attractie in Disneyland Parijs.

Avatar

Avatar speelt zich af op de planeet Pandora, waar de Na'vi wonen, een buitenaards volk met menselijke trekjes. De blauwe wezens beschermen hun volk tegen de bewoners op aarde, die veel minder ontwikkeld zijn. Ex-marinier Jake Sully wordt, als onderdeel van een experiment, in een avatar veranderd en naar Pandora gestuurd om de planeet te koloniseren. Sully loopt echter over naar de kant van de Na'vi.

Normaal zijn er in de Disneyparken alleen attracties, geïnspireerd op Disney

Laatst gewijzigd: 2011-09-21 15:33:41 · Gepubliceerd: 21 september 2011 - 175