1

Krijg een paleis als tweede thuis!

Paleis Het Loo trekt de bezuinigingen slecht en zoekt nieuwe vrienden.

Paleis Het Loo Nieuws door

archief oud artikel 22 september 2011 Cultuur Apeldoorn, Gelderland Altijd al vrienden willen zijn met de adelijke kringen? Het kan nu. Nationaal Museum Paleis Het Loo in Apeldoorn kan het hoofd niet boven water houden met de aankomende bezuinigingen, vreest directeur Ter Molen. Om extra geld te verdienen kan iedereen een vriend worden van het koninklijke verblijf en genieten van allerlei privileges.

Paleis Het Loo moet ruim een miljoen euro aan subsidies inleveren. Directeur Ter Molen van het prachtige pand in Apeldoorn is bang dat het paleis zijn koninklijke uitstraling verliest zonder het geld van de overheid. Zo kan de tuin niet meer goed onderhouden worden, terwijl deze juist kenmerkend is voor het statige verblijf. Met de bezuinigingen wordt het een rommeltje.

Exclusieve vrienden

Om toch een gezonde stroom van inkomsten te houden richt de directeur een vriendengroep op. Elke bezoeker kan nu een vriend worden van het paleis in Apeldoorn en als bedankje zijn zij welkom op exclusieve evenementen en krijgen zij het hele jaar gratis toegang tot het museum en de tuinen. Kortom, een koninklijke behandeling!

De tuin wordt een rommeltje en het paleis verliest zijn koninklijke uitstraling
Ontdek wat er nog meer te doen is in Apeldoorn!

Laatst gewijzigd: 2011-09-22 09:09:33 · Gepubliceerd: 22 september 2011 - 304