1

Ruige tocht door de Limburgse natuur

Maak kans op een jeepsafari tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Avontuur in Arcen   Nieuws door

22 september 2011 De grote DagjeWeg.NL Facebook Marathon is volop aan de gang. Maak deze week, tot 28 februari, kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro bij Avontuur in Arcen! En beleef binnenkort met vrienden een avontuurlijke rit door de Limburgse bossen.

Eén van de vele actieve uitjes die Avontuur in Arcen organiseert is de jeepsafari. Maak kans op deze ruige tocht in een 4-persoons terreinauto en beleef een leuk dagje weg. Ga samen met je gezin, twee volwassenen en twee kinderen, of met twee vrienden een avontuurlijke rit tegemoet. Ben je 18 jaar of ouder en heb je een rijbewijs? Kruip dan achter het stuur en cross met of zonder dak door de Limburgse natuur. Trotseer de water- en modderbakken op het eigen terrein van Avontuur in Arcen. Weer of geen weer, deze tochten kunnen altijd!

“Het stormde enorm dit weekend en we waren bang dat de safari niet door zou gaan. Boy van Avontuur In Arcen waarschuwde ons dat het zou kunnen dat we soms zouden moeten omdraaien ivm omgevallen bomen! Nou dat klopte wel, 3 x was het mis en moesten we omdraaien. Gelukkig zaten we warm en droog in die jeeps. Het was een geweldige ervaring die we nooit meer zullen vergeten! Dit is natuurlijk ook iedere keer anders en wij hadden het echte avontuur nu te pakken. We gaan zeker nog een keer als het mooi weer is en we zonder kappen de tocht kunnen maken.”

Weer of geen weer, deze tochten kunnen altijd!

DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Wil je kans maken op deze jeepsafari? Vind dan de DagjeWeg.NL Facebookpagina leuk en schrijf je eenmalig in voor een prijsvraag. Op deze manier maak je niet alleen kans op dit actieve uitje, maar doe je ook mee voor andere dagjes weg die worden weggegeven tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon.

Laatst gewijzigd: 2011-09-22 11:26:40 · Gepubliceerd: 2011-09-22 09:30:38 - 241