Kijk je scheel met deze films

Nederlands Film Festival, een nieuw springbokje en Facebook.

Redactioneel door

archief oud artikel 22 september 2011 Showbizz Landelijk Het Nederlands Film Festival is weer begonnen! Daarom in deze nieuwsbrief: alles over film. Ook is er in Artis een nieuw springbokje geboren en maak je kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro. Lees het in de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL.

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Kijk je scheel met deze films!

Popcorn? Check! Lekkere stoel? Check! Alles klaar voor een knus filmavondje? Het Nederlands Film Festival draait tien dagen lang in Utrecht met meer dan honderd premièrevoorstellingen. Vooral de verwachtingen rondom de film De bende van Oss zijn groot.

Ouderwets filmpje kijken vanuit de auto

Het parkeerterrein bij Centraal Station Amersfoort is zaterdagavond één grote drive-in bioscoop. Net zoals vroeger! Kom met de auto of op de fiets om een gratis filmpje te pakken in de openlucht. Sluit de avond af met nog meer spannende activiteiten van het NS Try Out Festival.

Drive-in!
 

Maak een documentaire met je mobieltje

Enthousiast geworden door al dat talent op het filmfestival? Ga zelf aan de slag en maak een documentaire met je mobiele telefoon. Regisseur Casper Thiel van de soap Onderweg naar Morgen, leert je de fijne kneepjes van het vak tijdens zijn workshop op verschillende NS stations.

Ga filmen
 

Doe mee met de grote Facebook Marathon

De grote DagjeWeg.NL Facebook Marathon is aan de gang. 'Like' DagjeWeg.NL eenmalig op Facebook en maak elke week kans op prijzen. Win deze week een jeepsafari (t.w.v. €100,-) in de Limburgse natuur op het terrein van Avontuur in Arcen en waan je een echte actieheld. Net als in films.

Vind ik leuk
 

Ga op kraambezoek bij een levensechte Bambi

Bij de kinderfilm Bambi smelten veel harten weg. Nu is net zo'n diertje met grote bruine ogen in het echt te bewonderen. In Artis is voor het eerst sinds 2003 weer zo'n knuffelig springbokje geboren. Het dier stond na de geboorte meteen stevig op zijn poten. Kom ook op kraambezoek.

Bambi

Geen filmfanaat? Bekijk deze weekendtips!

Breng eens een bezoekje aan het Nederlands Bakkerijmuseum. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven met meel en eieren en de bakker helpen met broodbakken. Wie geen zin heeft in geklodder is beter af in het rustige Wellness Spa & Beauty Loppersum. Wikkel jezelf in een heerlijke chocoladepakking en kom echt tot rust. Voor meer actie ga je lasergamen of karten bij Happy Days in Grootebroek.

Bakkerijmuseum

Wellness

Lasergame

Karten

Bakkerijmuseum Wellness Lasergame Karten
 

Laatst gewijzigd: 2011-09-22 13:33:41 · Gepubliceerd: 22 september 2011 - 128

Dit past bij 'Kijk je scheel met deze films'