Win jeepsafari bij Avontuur in Arcen

Avontuur in Arcen |  
Nieuws door

Goede beoordelingen geven vertrouwen

24 september 2011 Arcen, Limburg Een avontuur in Arcen pakt meestal goed uit. Dat vinden veel bezoekers van DagjeWeg.NL: het personeel is vriendelijk en enthousiast. Daarom valt er nu een jeepsafari te winnen!

Inmiddels heeft Avontuur in Arcen al 23 beoordelingen ontvangen op DagjeWeg.NL. Op het eerste gezicht ziet het er positief uit, de negens worden flink uitgedeeld. En de uitsmijter van de beoordelingen is zelfs een tien! De bezoekers zijn te spreken over de enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers. Daarnaast ontvangen ze veel waar voor hun geld. Maar waar de één enthousiast over wordt, daar wordt de ander minder blij van... Het eerste en laagste cijfer dat Avontuur in Arcen heeft gekregen is een één: de sanitaire voorzieningen voldoen niet. Maar zoals een andere beoordelaar schrijft: "Als je kijkt wat je allemaal krijgt voor dit geld, dan verwacht je geen marmeren toilet en een gouden kraan. Dit past helemaal bij het arrangement."

*Tromgeroffel*... Met een gemiddelde van bijna een negen (om precies te zijn: een 8,6) is een avontuur in Arcen de moeite waard. Doe daarom mee aan de DagjeWeg.NL Facebook Marathon en win die jeepsafari!

"Een heel leuk teamuitje met hoge funfactor, compleet met goede begeleiding van de jeepsafari en het paintballen, ook de barbecue met drank all in was erg goed geregeld. Op alle gemaakte foto's kan je zien dat iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad. Avontuur in Arcen, bedankt."

Win een jeepsafari tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Nog nooit een avontuur in Arcen beleefd? Of wil je het avontuur nog een keer beleven? Avontuur in Arcen stelt een mooie prijs beschikbaar: een jeepsafari. Doe het volgende om deze prijs te winnen: Elke deelnemer maakt gedurende de hele DagjeWeg.NL Facebook Marathon elke week kans op de weekprijs. Maar, blijf DagjeWeg.NL leuk vinden!

Laatst gewijzigd: 2011-09-24 21:10:36 · Gepubliceerd: 2011-09-23 11:29:48 - 497