1

Dagje uit in een groen jasje

Milieuvriendelijke brandstof voor de terreinauto’s van Avontuur in Arcen

Avontuur in Arcen   Nieuws door

26 september 2011 Een zomers temperatuurtje wil iedereen wel. Alleen de gevolgen die de klimaatverandering door uitlaatgassen krijgt niet. Sommige planten kunnen niet meer bloeien en gletsjers gaan smelten. Avontuur in Arcen wil dat voorkomen en levert een bijdrage aan de natuur door terreinauto's op milieuvriendelijke brandstof te laten rijden.

Beleef een groen en verantwoord dagje weg. Kruip achter het stuur van een jeep en houd er geen schuldgevoel aan over. Dat is mogelijk bij Avontuur in Arcen! Om de natuur te besparen rijden de terreinauto’s van Avontuur in Arcen op E85, een brandstof die schade aan het milieu tot het minimum beperkt. De brandstof bestaat grotendeels uit bio-ethanol dat wordt gehaald uit onder andere houtsnippers. De ideale mix voor een milieuvriendelijk en leuk dagje uit.

DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Win dit groene dagje weg bij Avontuur in Arcen. Vind de DagjeWeg.NL Facebookpagina leuk, schrijf je in en maak kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro! Ga samen met je gezin, twee volwassenen en twee kinderen, of met twee vrienden een avontuurlijke rit tegemoet. Eénmaal DagjeWeg.NL leuk gevonden en ingeschreven voor één prijsvraag, maak je wekelijks kans op leuke uitjes tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon.

Laatst gewijzigd: 2011-09-27 16:09:35 · Gepubliceerd: 2011-09-26 15:37:37 - 188