Eet een gratis taartje mee!

Bezoek Hoog Catharijne |  
Nieuws door

Marktplaats heeft wat te vieren en deelt taart uit in Utrecht

28 september 2011 Utrecht, Utrecht Race snel met z'n allen naar station Utrecht Centraal want Marktplaats deelt gratis taart uit op Hoog Catharijne. De online handelsplaats heeft een gigantische cake gebakken met behulp van Marktplaatsgebruikers. Zij hebben namelijk de ingrediënten geleverd na het lezen van een advertentie op de verkoopsite.

Marktplaats deelt taart uit om de 500 miljoenste advertentie te vieren. "Om een taart te bakken voor alle Nederlanders zijn ontzettend veel ingrediënten nodig", zegt Marktplaatsmedewerker Sjors. "Zoals een vrachtwagen met appels, een tankwagen slagroom en ongelooflijk veel bloem. De beste manier om daar aan te komen is door gewoon een advertentie op Marktplaats te plaatsen." Op deze manier heeft het team de benodigdheden vanuit het hele land toegestuurd gekregen.

Taart voor iedereen!

De taart voor alle inwoners van Nederland is zo'n 2,50 meter bij 2,50 meter groot en gaat ook nog eens anderhalve meter de lucht in. Alle grondstoffen zijn geleverd via Marktplaatsgebruikers. De slagroomtaart is rijk versierd maar heeft een nog geheime vulling. Iedereen is tussen 13:00 en 16:00 uur vandaag, van harte welkom om de gratis taart te proeven op Hoog Catharijne in Utrecht.

Ontdek alle activiteiten in de bruisende stad Utrecht.

Laatst gewijzigd: 2011-09-28 10:02:10 · Gepubliceerd: 2011-09-28 09:20:00 - 280