Avontuurlijk dagje uit: jeepsafari

Een goed alternatief voor de TT in Assen

Avontuur in Arcen   Nieuws door

28 september 2011 Het TT circuit in Assen is niet meer te herkennen. Het terrein is omgebouwd tot een groot slagveld. Militairen voeren daar één van de grootste oefeningen van de afgelopen jaren uit. Vol gas op de TT in Assen zit er dus even niet meer in. Op zoek naar een goed alternatief? Ga op jeepsafari.

Helicopters, parachutisten, militairen, zware voertuigen, je kan het zo gek niet bedenken of het is te vinden op het terrein van de TT in Assen. Een groot spektakel, maar hierdoor is het circuit in Assen gesloten voor snelheidsduivels. Kun je niet wachten tot de militaire actie is afgelopen? Komt de avontuurlijke kant alweer in je naar boven? Ga dan op avontuur in Arcen. Kruip achter het stuur van een jeep en cross door de natuur van Arcen en omgeving. Race door de modderpoelen en waterplassen op het eigen terrein van Avontuur in Arcen. En beleef een spannend avontuur met vrienden en familie.

"TT in Assen is momenteel één grote veldslag"

DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Vandaag is je laatste kans op een gratis Avontuur in Arcen! Vind de DagjeWeg.NL Facebookpagina leuk, schrijf je in en maak kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro! Ga samen met je gezin, twee volwassenen en twee kinderen, of met twee vrienden een avontuurlijke rit tegemoet. Eenmaal DagjeWeg.NL leuk gevonden en ingeschreven voor één prijsvraag, maak je wekelijks kans op leuke uitjes tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon.

Laatst gewijzigd: 2011-09-28 15:31:13 · Gepubliceerd: 2011-09-28 14:08:15 - 427