Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Kerstfilms 2011 |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Komische detective staat tegenover een sluwe vijand

31 oktober 2011 Showbizz Landelijk Met veel humor en slim nadenken lost de legendarische detective Sherlock Holmes de meest ingewikkelde zaken op. In deze tweede film over de beroemde detective, A Game of Shadows, komt Holmes oog in oog te staan met een crimineel genie dat het hele land wil vernietigen.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows speelt zich precies een jaar later na het vorige deel af. Het beroemde duo Holmes (Robert Downey Jr.) en Watson (Jude Law) staan dit keer tegenover de intelligente en sluwe Professor Moriarty. Hij is er op uit om het hele land te vernietigen. Dit keer wordt het team versterkt door de oudere en wederom erg slimme broer van Sherlock Holmes.

Crimineel meesterbrein

Sherlock Holmes is altijd al de slimste man in zijn omgeving geweest. Tot nu. Het criminele meesterbrein Professor Moriarty is minstens zo slim als de detective en bezit daarnaast over een flinke dosis meedogenloosheid, waarmee hij Holmes misschien wel te snel af is. Met veel humor van de sarcastische Holmes en de speciale effecten is de spannende detective ook hilarisch om te zien.

Bekijk hier nog meer leuke filmtips voor de komende kerst.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-11-08 12:43:23 · Gepubliceerd: 2011-10-31 17:14:00 - 207