Arthur Christmas

Kerstfilms 2011 |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Knusse animatiefilm over de klungelige zoon van de kerstman

31 oktober 2011 Showbizz Landelijk Bij een echte kerst in de bioscoop hoort natuurlijk een knusse animatiefilm over cadeautjes, rendieren en hele dikke mannen in een rood pak. De film Arthur Christmas bezit alle ingrediënten voor een gezellige familiefilm.

Hoe bezorgt de kerstman alle cadeautjes ter wereld in dezelfde nacht? In de nieuwste animatiefilm Arthur Christmas kom je het te weten! Het goedlopende familiebedrijf van de kerstman is sterk gemoderniseerd en loopt op rolletjes. Tot een klein meisje vergeten wordt en haar cadeautje niet ontvangt. Zal het team de kerst nog kunnen redden voor dit verdrietige kind of valt alles in het water?

Cadeautjes bezorgen

De klungelige zoon Arthur, van de stokoude kerstman komt erachter dat er nog een cadeautje is achtergebleven in het ruim. De sterke leidinggevende van het familiebedrijf die elk jaar de kerstcadeautjes bij de kinderen brengt, peinst er niet over om terug te vliegen en het cadeau alsnog te bezorgen. Nu is het aan de onzekere Arthur om de kerst van dit kleine meisje alsnog te redden. Samen met de oude rendieren vliegt hij de lucht in om het pakketje af te leveren op het juiste adres.

Bekijk hier nog meer leuke filmtips voor de komende kerst.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-10-31 17:53:23 · Gepubliceerd: 2011-10-31 17:25:32 - 408