New Year's Eve

Kerstfilms 2011 |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Romantische kerstfilm om bij weg te zwijmelen

31 oktober 2011 Showbizz Landelijk Zwijmel weg bij de heerlijke, romantische komedie New Year's Eve. Net als bij de kaskraker Love Actually loopt ook in deze film een aantal verhaallijnen door elkaar. Leef mee en geniet van de liefdesverwikkelingen van een grote groep New Yorkers op oudejaarsdag.

De levens van verschillende New Yorkers, alleenstaande of in een relatie, komen samen in deze romantische komedie. Dit zorgt voor hilarische dialogen, romantische momenten en spetterend vuurwerk. Juist het nieuwe jaar vraagt om nieuwe kansen, beginnen met een schone lei en vergeving. Al deze onderwerpen komen ruim aan bod tegen de achtergrond van de meest spectaculaire stad tijdens oud en nieuw: New York. Kortom; een film om lekker bij weg te zinken in je rode stoel en met een warm gevoel de bioscoop te verlaten.

Film vol sterren

Deze kerstfilm barst van de bekende acteurs en is alleen daarom al het bezoeken waard. Met sterspelers als Robert de Niro, Michelle Pfeiffer en de grappige Ashton Kutcher moet het wel een goede film worden! Daarnaast komen ook nog Hilary Swank, Halle Berry en Jon Bon Jovi voorbij. Ook benieuwd hoe de verhaallijnen van al deze personages met elkaar samensmelten? Ga dan snel naar de bioscoop!

De film New Year's Eve is nog tot eind januari te zien in verschillende bioscopen. Bekijk hier nog meer leuke bioscoopfilms.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-01-10 12:15:36 · Gepubliceerd: 2011-10-31 17:39:47 - 359