Bennie Stout

Geniet van deze Oud-Hollandse Sinterklaasfilm

Sinterklaasfilms 2011 Nieuws door

archief oud artikel 1 november 2011 Showbizz Landelijk Deze Sinterklaasfilm spreekt alle kinderen aan met zijn ondeugende streken. Het zijn de jaren dertig in Nederland en Sinterklaas komt weer een bezoek brengen aan het kleine dorp waar Bennie woont. Hij wil niets liever dan terug naar zijn vader die in Spanje werkt. Tijd dus om een paar ondeugende stunts uit te halen en mee te gaan in de zak van Sinterklaas.

Wat doe je als je vader in Spanje werkt en je hebt geen geld om hem op te zoeken? Juist! Dan zorg je dat Sinterklaas je zo stout vindt, dat hij je meeneemt in een jute zak naar zijn warme thuisland. Bennie Stout wilde heel graag een gloednieuwe zeepkist, maar hij mist zijn vader zo erg dat hij zijn cadeautje graag opgeeft en liever met de stoomboot terug naar Spanje gaat. In het grote boek van Sinterklaar zet hij stiekem zijn naam tussen de "stoute kinderen" en haalt hij zoveel streken uit om ervoor te zorgen dat de Pieten hem in de zak stoppen. Samen met nog meer ondeugende kinderen zet hij het hele dorp op stelten wat voor veel hilarische momenten zorgt.

Ondeugende kinderstreken

Kinderen kunnen hun hart ophalen met deze vrolijke Sinterklaasfilm en genieten ongetwijfeld mee met de ondeugende streken van Bennie Stout. Knoeien met heel veel snoepgoed, de bakker de stuipen op het lijf jagen en de postbode het water injagen. Van het begin tot het einde is het genieten van deze Oud-Hollandse Sinterklaasfilm.

Bekijk hier nog meer leuke Sinterklaasfilms van 2011.

Laatst gewijzigd: 2011-11-01 14:57:07 · Gepubliceerd: 1 november 2011 - 533