Sinterklaas en het raadsel van 5 december

Los het raadsel van pakjesavond op in deze spannende Sinterklaasfilm

Sinterklaasfilms 2011 Nieuws door

archief oud artikel 1 november 2011 Showbizz Landelijk De Pieten hebben het niet makkelijk nu de meeste schoorstenen verdwenen zijn en op veel huizen zit een zwaar alarm. Hierdoor worden de Zwarte Pieten steeds achtervolgd door de politie die ze aanziet voor inbrekers. Dan wordt ook nog eens de Sint ontvoerd door Dr. Brein! Het is nu aan de Pieten om een oplossing te zoeken en pakjesavond te redden.

De Pieten belanden achter de tralies en de Sint zit vastgebonden door de gemene Dr. Brein. Samen met haar handlangers wil ze pakjesavond voor iedereen verpesten. Het wordt een spannende race tegen de klok om alle raadsels op te lossen en het heerlijk avondje te redden.

Opgesloten Pieten

Het is niet makkelijk voor Sinterklaas en zijn Pieten in de huidige samenleving. Iedereen beschermt zijn huis tegen inbrekers en open haarden worden vervangen voor een ijzeren verwarming. Hoe moeten de cadeautjes nu nog bezorgd worden? De politie zit achter de Pieten aan, terwijl de Sint wordt vastgehouden door de gemene Dr. Brein. Hoe moet het nu nog goedkomen met pakjesavond? Maak het mee in de spannende Sinterklaasfilm Sinterklaas en het raadsel van 5 december!

Bekijk hier nog meer leuke Sinterklaasfilms van 2011.

Laatst gewijzigd: 2011-11-01 14:59:48 · Gepubliceerd: 1 november 2011 - 377