1

Laat je hart sneller kloppen op het dak van NEMO

NEMO kleurt rood tijdens Museumnacht

NEMO Nieuws door

archief oud artikel 5 november 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Altijd al een hart willen ontleden? Hartchirurgen het hemd van het lijf willen vragen? Of een live echo van je eigen hart willen zien? Kom dan naar NEMO tijdens de Amsterdamse Museumnacht.

Deze zaterdag staat NEMO helemaal in het teken van het belangrijkste orgaan van ons lichaam: het hart. Op het dak van het science centre vind je vandaag het grootste hart ter wereld. En dat niet alleen; je kunt het mega-orgaan zelfs aansturen met je eigen hart. Zo zijn er nog veel meer hart-gerelateerde activiteiten te doen tijdens de museumnacht. Bezoekers kunnen een hart ontleden, het knuffelhormoon oxynosine proberen, hun reanimatieskills testen, hartchirurgen het hemd van het lijf vragen en nog veel meer. Er kan zelfs voor één nacht getrouwd worden op het dak van NEMO!

Museumnacht

Tijdens de museumnacht is er natuurlijk veel meer te beleven in Amsterdam. Maak een smartphone-hoesje bij Tassenmuseum Hendrikje, laat een rechtbankportret maken in het Persmuseum, of zie de nachtdieren ontwaken in het Artis Apenhuis. Kijk voor alle activiteiten op de website van de Museumnacht Amsterdam.

Geen zin meer om na de Museumnacht huiswaarts te keren? Boek een hotel in Amsterdam !

Laatst gewijzigd: 2011-11-04 17:17:33 · Gepubliceerd: 5 november 2011 - 173

Dit past bij 'Laat je hart sneller kloppen op het dak van NEMO'