1

De DagjeWeg.NL Weekend Top 5

De leukste uitjes voor aankomend weekend!

Nieuws door

archief oud artikel 4 november 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Op sommige plaatsen stijgt het kwik dit weekend tot maar liefst twintig graden. Tijd om erop uit te gaan, dus. DagjeWeg.NL stelde een top vijf samen, met de leukste activiteiten van dit weekend!

1. De Amsterdamse Museumnacht

Ontdek 45 Amsterdamse musea bij nacht. Kom alles te weten over het hart bij NEMO, Amsterdam maak een smartphone-hoesje bij Tassenmuseum Hendrikje, laat een rechtbankportret maken in het Persmuseum, of zie de nachtdieren ontwaken in het Artis Apenhuis. Kijk voor alle activiteiten op de website van de Museumnacht Amsterdam.

2. Sterren kijken bij Sonnebergh

Benieuwd hoe gasnevels, planeten en het maanoppervlak er van dichtbij uitzien? Kom sterren kijken bij Sonnebergh in Utrecht.

3. De Natuurwerkdag

Wilgen knotten, fruitbomen snoeien of een poel schonen? Het kan tijdens de Natuurwerkdag. Steek de handen uit de mouwen en draag je steentje bij aan de natuur!

4. Zondagmiddagwandeling

Ontdek de mooie herfskleuren tijdens de zondagmiddagwandeling door Trompenburg in Rotterdam.

5. Internationaal Theaterfestival voor peuters

Theater voor de allerkleinsten! Dit internationale festival brengt een selectie van de beste voorstellingen uit het Europese peutertheater.

Geniet nog even van het zachte weer en trek de buitenlucht in! Bekijk ons overzicht van buitenactiviteiten

Laatst gewijzigd: 2011-11-04 16:18:08 · Gepubliceerd: 4 november 2011 - 296

Dit past bij 'De DagjeWeg.NL Weekend Top 5'