Alles over Sinterklaas

Intochten, dagjes weg en leuke films

Redactioneel door

archief oud artikel 10 november 2011 Cultuur Dordrecht, Zuid-Holland Nog heel eventjes en dan is Sinterklaas weer in het land! In deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL lees je alles over de leukste intochten en de nieuwste Sinterklaasfilms.

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Sinterklaas, hij komt!

Dubbeldikke speelgoedcatalogussen wisten hun weg naar de brievenbus al te vinden. Nog even en het gourmetstel staat ook op tafel. Ja, het heerlijk avondje nadert. Nu is het nog wachten op de stoomboot met Sinterklaas en zijn pieten. De fans kijken verlangend uit naar zijn intocht in de Nederlandse steden.

Sinterklaas gaat een dagje weg

't Heerlijk avondje is in zicht. Sinterklaas heeft het maar druk met het inpakken en uitdelen van die miljoenen cadeautjes. De goedheilig man heeft wat ontspanning nodig en gaat daarom een dagje weg. Vind Sint en zijn Pieten in de dierentuin, het museum of op de planken in het theater.

Dierentuin
 

Sinterklaasfilms in de bioscoop

De kinderen zijn al aan het aftellen tot de komst van die vrijgevige Sinterklaas en zijn boot vol cadeautjes. Nog even en hij is weer in ons land. Kun je niet meer wachten? Kom dan alvast in de stemming met deze hilarische en spannende Sinterklaasfilms die nu in de bioscoop te zien zijn.

Bioscoop
 

Liever een kameel dan Amerigo?

Amerigo is met pensioen, het nieuwe paard van Sinterklaas is al gevonden. Maar heeft de goedheiligman wel eens op een kameel gezeten? Boer Frank Smits heeft namelijk geen stal vol koeien of paarden, maar een stal vol kamelen.

Kameel
 

De DagjeWeg.NL Weekend Top 5

Het is bijna weekend! En dan belooft het ook nog eens perfect winterweer te worden. Een beetje koud, maar met zon. Het ideale weer voor een leuk uitstapje dus. Maar wat valt er dit weekend allemaal te beleven? DagjeWeg.NL maakt een Weekend Top 5.

Weekend

Nieuwste tips

Geen zin in Sinterklaas? Kom dan tot rust in Wellness & Healthresort Thermae Son of leef je uit in Fun Center Kart World Limmen. Een geslaagde familiedag beleef je in herberg De Brabantse Kluis. En helemaal gek van roddels en bekende Nederlanders? Dan is de Sterrenspeurtocht in Amsterdam een leuke tip!

Wellness & Healthresort Thermae Son

Fun Center Kart World Limmen

Herberg De Brabantse Kluis

Sterrenspeurtocht Amsterdam

Wellness & Healthresort Thermae Son Fun Center Kart World Limmen Herberg De Brabantse Kluis Sterrenspeurtocht Amsterdam
 

Laatst gewijzigd: 2011-11-14 09:15:51 · Gepubliceerd: 10 november 2011 - 299

Dit past bij 'Alles over Sinterklaas'