1

Wandel door de nacht

Met Staatsbosbeheer over het Boomkroonpad

Het Boomkroonpad Nieuws door

archief oud artikel 23 november 2011 Natuur Gieten, Drenthe Niet bang voor het donker? Loop dan vanavond mee met een boswachter van Staatsbosbeheer over boswachterij Gieten-Borger, met als grande finale het Boomkroonpad.

De nachtwandeling start om 19:00 uur en gaat dwars door boswachterij Gieten-Borger heen. Soms moeten touwen helpen om de weg door het bos te vinden. Staatsbosbeheer hoopt tijdens de spannende tocht ook nachtdieren te horen of te zien. Let op het roepen van de nachtuil of het blaffen van een ree. De grande finale is het beklimmen van het Boomkroonpad. Als het een heldere nacht is, is het hoogste punt van het pad een prachtige plek om sterren te kijken en een sterrentelling te houden.

Boomkroonpad

Het Boomkroonpad is een bezoekerscentrum waar van alles te doen is. Zo is het mogelijk om een spannende tocht te maken door de worteltunnel, hutten te bouwen of om een speurtocht te maken. Het Boomkroonpad is ook het startpunt voor mooie boswandelingen.

Zin om te wandelen? Geef je dan op via boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl of bel +31 (0)592-377305. De wandeling € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Let op het roepen van de nachtuil of het blaffen van en ree

Laatst gewijzigd: 2011-11-23 08:27:53 · Gepubliceerd: 23 november 2011 - 211