1

Feestdagen in Amsterdam!

Oud & nieuw en kerst vier je in Amsterdam

Feestdagen in Amsterdam AUB Redactioneel door

archief oud artikel 20 december 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Met de kerstdagen en de jaarwisseling is de agenda in december over het algemeen al goed gevuld. Maar er blijft altijd tijd over voor feestelijke culturele uitstapjes naar Amsterdam in deze maand. Zeker met de kerstvakantie in het verschiet!

Wat te doen met kerst

In plaats van aanschuiven bij het jaarlijkse kerstdiner met de schoonfamilie kun je dit jaar besluiten kerst in het theater door te brengen. In de Kleine Komedie, het Rozentheater en Theater Bellevue kun je voor, na en tijdens de kerstdagen terecht voor de nodige kerstuitjes. Ook in de talloze kerken die Amsterdam rijk is zijn er in de decembermaand diverse feestelijke klassieke concerten bij te wonen. En wat dacht je van het Wereldkerstcircus in Carré tijdens de feestdagen? Of een bezoek aan Tassenmuseum Hendrikje? Daar vindt zelfs een speciale Kerst High Tea plaats!

Oud & nieuw in Amsterdam

Ben je van plan in Amsterdam het nieuwe jaar feestelijk in te luiden? Er is een gigantisch aanbod van oud & nieuw feesten. Kijk voor een uitgebreider overzicht van alle oud & nieuw feesten in Amsterdam ook op www.iamsterdam.com. Natuurlijk zijn er ook allerlei oudejaarsconferences, bijvoorbeeld van Laura van Dolron en Dolf Jansen. Liever naar een bijzonder oud & nieuw concert in het Bimhuis? Je kunt daar terecht voor een speciaal Brokken Oud & Nieuw Festival.

Laatst gewijzigd: 2012-01-09 08:12:30 · Gepubliceerd: 20 december 2011 - 460