Op naar een schitterend nieuwjaar!

Nieuwjaarsfeesten en uitjes voor de kerstvakantie

Kerstvakantie Redactioneel door

archief oud artikel 29 december 2011 Toerisme De kerstvakantie vliegt voorbij! Musea trekken alles uit de kast om de kids te vermaken. Profiteer en ga een dagje weg. Geniet zelfs van de winter, helemaal zonder vrieskou... Skiën, schaatsen: het kan allemaal!

 
 
DagjeWeg.NL
 

Op naar een schitterend nieuwjaar!

Beleef Phantasialand in de winter met zijn bijzondere charme. Overdag geniet u van avonturen, actie en schitterende shows en als de avond over Phantasialand valt, dan stralen de lichtjes en fonkelt en schittert het overal.

Musea vieren de kerstvakantie!

Wat is er nou leuker dan een dagje weg naar een museum in de kerstvakantie? Beleef het avontuur van Nova Zembla in het Rijksmuseum, kom kerstkoeken maken in het Nederlands Bakkerijmuseum of bezoek de levende kerststal in Museum Catharijneconvent.

Musea
 

Brabantse sfeer bij Sneeuwattractiepark Skidôme

Heerlijk door de sneeuw zoeven, warme chocolademelk drinken en een lekker hapje eten. Voor het echte wintersportgevoel hoef je niet ver te reizen. Het compleet vernieuwde Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen, brengt het beste van de pistes naar Nederland!

Skidôme
 

Dagje uit dit weekend

Het nieuwe jaar staat op het punt te beginnen. Wat te doen tijdens dit laatste weekend van het jaar? Kom klappertanden tijdens het IJsbeeldenfestival in Zwolle, schaats een rondje tussen de treinen in het Spoorwegmuseum of zing mee met Frans Bauer in het Dolfinarium. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend
 

Knal het nieuwe jaar in

De champagnekurken vliegen je om de oren tijdens een spetterende jaarwisseling. Het feestgedruis barst los in heel Nederland. Van Groningen tot Rotterdam, overal is het feest. Vier het begin van 2012 op één van deze nieuwjaarsfeesten. Een goed begin is het halve werk, dus feesten maar!

Feesten

Meer vakantietips

Na een heerlijke kerst volgen nog veel meer vrije dagen. Dagen om er met z'n allen op uit te trekken. Naar het IJsbeeldenfestival Zwolle bijvoorbeeld! Om in de winterse sferen te blijven ga je naar de schaatspool van Kunstijsbaan De Scheg. Ook de tweekoppige slang in Dierenpark De Oliemeulen wacht op bezoek. En anders ga je toch naar het Medieval Torture Museum. Lekker een dagje weg!

IJsbeeldenfestival Zwolle

Dierenpark De Oliemeulen

Beleef de schaatspool

Medieval Torture Museum

IJsbeeldenfestival Zwolle Dierenpark De Oliemeulen Beleef de schaatspool Medieval Torture Museum
 
 

Laatst gewijzigd: 2012-01-02 09:09:03 · Gepubliceerd: 2011-12-29 14:29:21 - 386