Favoriete uitjes in de kerstvakantie

Schaatsen, bowlen en zwemmen zijn populair

Winterplezier Redactioneel door

archief oud artikel 3 januari 2012 Toerisme De kerstboom, kaarsen en oliebollen de deur uit maken van de feestdagen één groot feest! Maar ook eropuit gaan is heel gezellig. Dit zijn de favorieten van DagjeWeg.NL voor een paar fantastische weken. Veel plezier!

Het is buiten nog boven de 10 graden Celsius, maar toch willen we in de kerstvakantie een beetje winter. Bij gebrek aan bevroren sloten en meren, dan maar een indoorschaatsbaan. Dat is ook leuk! Op DagjeWeg.NL is een pagina vol winterplezier te vinden. Schaatsen en skiën in heel Nederland! De favorieten op een rijtje:

Kerstcircus

De kerstdagen zijn wel achter de rug, maar het kerstcircus blijft vaak nog wat langer. Ook deze week is het dus nog mogelijk om een voorstelling te bezoeken. Spektakel in Ahoy of Carré, overal jagen de artiesten je de stuipen op het lijf met hun gedurfde capriolen. Het Wereldkerstcircus in Carré presenteert drie Gouden Clown-winnaars, de zogenaamde Oscar van de circuswereld. Nieuwsgierig? Boek!

Speelparadijs

Twee weken lang de kinderen in huis: een hele uitdaging. Daarom raadt DagjeWeg.NL het volgende aan: Neem ze mee naar een speelparadijs! Lekker binnen, dus geen last van de regen. Hier een paar leuke overdekte speelparken voor de kleintjes.


Overzicht van alle binnenactiviteiten.

Bowlen

Echt origineel is het niet, maar toch blijft bowlen een leuk uitje. Gezellig met vrienden of de kids. Iedereen kan bowlen! Op DagjeWeg.NL zijn heel veel bowlingbanen te vinden. Lekker discobowlen bijvoorbeeld of bowlen in een ware saloon. Onze bezoekers waardeerden onderstaande banen het meest.


Overzicht van alle bowlingbanen.

Zwemmen

Tijdens een dagje in een subtropisch zwembad ben je de donkere dagen snel vergeten. Geen wonder dat ook de zwembaden goed scoren in de kerstvakantie. Gewoon lekker baantjes trekken of bijkomen in een warm bubbelbad. Dat doet een mens goed! En de kinderen vermaken zich ook uitstekend. Deze zwembaden zijn aan te raden voor een dagje zwemplezier.


Overzicht van alle zwembaden.

Vind nog veel meer uitjes voor in de kerstvakantie!

Laatst gewijzigd: 2012-12-10 15:41:41 · Gepubliceerd: 2012-01-02 13:25:10 - 890