Blijf een dagje binnen deze kerstvakantie

Ontdek de leukste binnenactiviteiten voor een regenachtige dag

Spa Wellness en Fun bij Beerze Bulten   Redactioneel door

3 januari 2012 Toerisme Beerze, Overijssel De winter laat nog even op zich wachten, maar buiten stormt het er flink op los! Om er toch een leuk dagje uit van te maken vandaag, zet DagjeWeg.NL de leukste binnenactiviteiten voor de kerstvakantie op een rij. Doe inspiratie op!

Warm op in de sauna

Laat de wind maar razen en de regen maar vallen, bij het heerlijke Spa en Wellnesscentrum van Beerze Bulten merk je niks van het gure weer. De sauna's en de warme stoombaden laten je nog eventjes optimaal genieten van de kerstvakantie. De rest van de dag hoef je het centrum in Beerze niet te verlaten, want het uitgebreide complex beschikt ook over een beautysalon en een fitnessruimte. Ook een lekker hapje eten kan op locatie. Zo hoeft er geen regendruppel je hoofd te raken. Zoek een sauna bij jou in de buurt.

Kerstfilms

Het is vandaag de ideale dag om onderuitgezakt te genieten van een filmpje. Met een weldadig kerstdiner achter de kiezen kan niemand meer een stap verzetten. Hooguit een paar passen tot de bank dan, om je vervolgens verzadigd neer te vleien met een dekentje. En dan is het enige wat nog mist een echte kerstfilm. Zo'n klassieker waarbij je weer terugdenkt aan de kerstdagen van vroeger. Wij zochten de klassiekers op en droomden vast weg!

Duik het tropische water in

Zoef de waterglijbanen af, duik het tropische zwembadwater in of speel met zand in het peuterbadje. Het kan allemaal bij Zwembad De Scheg, door DagjeWeg.NL-lezers beoordeeld met het cijfer 8. Zowel jong als oud vermaken zich naar hartelust in het overdekte zwemparadijs. Wie uitgezwommen is, kan de schaatsen onderbinden want bij De Scheg hoort ook een overdekte schaatsbaan met een speciale schaatspool en speelpool voor kinderen.

Ski de besneeuwde pistes af

Kinderen, maar ook volwassenen, weten van enthousiasme niet waar ze moeten beginnen. Sneeuwattractiepark Skidôme is verbouwd en het volledig overdekte winterparadijs ademt overal de sfeer van de echte wintersport. Ga een potje GlowGolfen tussen de opstekende ijsschotsen en bibberende ijsberen van Antarctica, race tegen elkaar op de gloednieuwe en spekgladde IceKart-circuit of bind de latten onder voor een heerlijk middagje snowboarden. De dag afsluiten kan in de gezellige restaurantjes en de Alpijnse bier stube. Wegens grote drukte tijdens de kerstvakantie, is het verstandig om op tijd te reserveren.

Ontdek meer leuke binnenactiviteiten tijdens de kerstvakantie.

Laatst gewijzigd: 2012-12-10 15:18:59 · Gepubliceerd: 2012-01-03 09:42:04 - 1262