Word de grootste avonturier van Flevoland

Hoeve Marant Flevoland | Nieuws door

Flevoland zoekt een verkenner om de provincie te ontdekken

10 januari 2012 Toerisme Lelystad, Flevoland Provincie Flevoland zoekt een avonturier! Ben je een echte ontdekkingsreiziger en houd je van bijzondere belevenissen en onvergetelijke ontmoetingen? Meld je dan aan voor de gloednieuwe zoektocht van Flevoland naar de grootste avonturier van 2012 en ga gratis op pad met familie en vrienden.

Indiana Jones is de bekendste avonturier aller tijden. De organisatie van OokFlevoland.nl zoekt naar een waardige opvolger van de legendarische held. Wie graag verrast wil worden door mooie plekken, spannende activiteiten en bijzondere ontmoetingen kan zich aanmelden als avonturier. Een paar gelukkige avonturiers worden uitgekozen om gratis op pad te gaan in de provincie Flevoland en live verslag te doen van de leukste uitstapjes, samen met vrienden en familie. De beste of leukste verslaggever wint de titel Flevolandse Avonturier 2012 en wint een verzorgd groepsverblijf bij Hoeve Marant in Flevoland.

Gratis een dagje weg!

De geselecteerde avonturiers gaan op avontuur in Flevoland. De gratis uitstapjes worden gemaakt tussen mei en oktober 2012. Geef dus bij je aanmelding aan welke soort activiteiten je het leukste vindt, zodat de organisatie iets kan kiezen wat het beste bij je past. Deel je belevenissen in Flevoland via social mediakanalen als Facebook, Twitter en YouTube. Het mag ook via een reisverslag inclusief foto's op de website waarbenjij.nu. De geselecteerde deelnemers krijgen nog een nadere toelichting. Wanneer alle avonturiers op pad zijn geweest, wordt de meest actieve en creatieve verslaggever gekozen die de titel Flevolandse Avonturier 2012 wint. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website van OokFlevoland.nl.

Ontdek de leukste activiteiten in Flevoland.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-01-10 16:00:34 · Gepubliceerd: 2012-01-10 14:31:01 - 193