Gratis naar de bios? Zet een tattoo

Movie Unlimited |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Een jaar lang gratis naar de film met een tatoeage

18 januari 2012 Opmerkelijk Almelo, Overijssel Geen geld voor een avondje naar de bios? Laat een tatoeage zetten van een vliegende hond en je mag een jaar lang gratis naar de bioscopen van de keten Movie Unlimited.

Inmiddels hebben zich al zeventien mensen aangemeld voor de actie

Het logo van de bioscoopketen Movie Unlimited is een soort vliegende hond. Wie dit logo als tatoeage laat zetten, mag een jaar lang gratis films kijken in één van de vestigingen van Movie Unlimited in Almelo, Zevenaar of Kampen. De actie is bedacht rondom de première van de eerste film van de trilogie The Girl With The Dragon Tattoo. Dis is de verfilming van de Millennium-trilogie van Stieg Larsson. Een spannende reeks misdaadromans, met als één van de hoofdpersonen: Lisbeth Salander. Zij zit helemaal onder de tatoeages en deinst nergens voor terug.

Inmiddels hebben al zeventien waaghalzen zich aangemeld voor de actie. Aankomend weekend vloeit de inkt rijkelijk en worden de eerste tatoeages gezet. Wie moedig genoeg is om de hele tekening af te laten maken, zit de rest van het jaar gebakken. Laat de popcorn maar komen!

Vind alle vestigingen van Movie Unlimited op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2012-01-18 09:01:17 · Gepubliceerd: 2012-01-18 08:33:03 - 293