Struin over de markt

IJ-hallen Amsterdam-Noord |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Antiek, curiosa en leuke spulletjes

22 januari 2012 Toerisme Nog geen plannen voor zondag? Vind vertier op één van de grote markten. Lekker struinen tussen de kraampjes door en ondertussen wat eten. Misschien vind je nog wel een pareltje tussen alle spullen en zit je straks bij Tussen Kunst & Kitsch.

Beurzen

Alles wat mensen thuis aan sieraden maken komt zondag voor het voetlicht op de Sieradenbeurs in Bergen op Zoom. Handgemaakte kettingen, sieraden uit andere culturen, noem het maar op. En behalve sieraden kopen, kun je hier ook sieraden maken. Tijdens de beurs mogen bezoekers kosteloos deelnemen aan een workshop. Van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Leef je dit weekend helemaal uit met een creatieve hobby op het Mega Hobbyfestival Bleiswijk. Zo'n 300 kramen liggen vol met spullen voor 3D-kaarten maken, modelbouw en poppenhuizen. Dat wordt een creatief weekend.

Vlooienmarkt

De vlooienmarkt in de Amsterdamse IJ-hallen is één van de bekendste. Wie wat te verkopen heeft, huurt een kraam en is binnen no-time van z'n troep verlost. En bezoekers gaan met leuke spulletjes naar huis! Deze zondag 22 januari is er een curiosa-, antiek-, kunst- en designmarkt.  Lekker goedkoop shoppen! Parkeren is gratis, entree is 4 euro voor volwassenen.

Laatst gewijzigd: 2012-01-20 14:13:22 · Gepubliceerd: 2012-01-20 12:55:13 - 220