Fashion Week is voor iedereen!

Amsterdam Fashion Week Downtown

Shoppen Nieuws door

archief oud artikel 25 januari 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Fashionista's opgelet: vanaf vandaag staat Amsterdam weer op zijn kop voor de Amsterdam Fashion Week! De meeste shows zijn alleen voor professionals uit de modewereld. Maar gelukkig is er er ook de Fashion Week Downtown, voor de 'gewone mens'.

Vandaag begint alweer de zestiende editie van de Amsterdam Fashion Week. Ontwerper Sjaak Hullekes opent de modeweek vanavond en Bas Kosters sluit de avond af. Donderdag staat in het teken van nieuw talent en op vrijdag gaat het over duurzaamheid. Ook komt minister Maxime Verhagen dan even langs. In het weekend gaat het grote modefeest gewoon door, met shows van zowel bekende als onbekende namen.

Fashion Week Downtown

Voor iedereen die ook van mode houdt, maar geen kaartje heeft voor een grote show, is er Fashion Week Downtown. Allerlei winkels, galeries en clubs organiseren daarvoor bijzondere shows of exposities. Een modefeestje voor de 'gewone mens'. Maison de Bonneterie organiseert een Designer Market, de Gerrit Rietveld Academie heeft een open atelier en Schoenenwinkel Sacha reikt op donderdag 28 januari de 'Sacha Golden Heel Award uit op het Westergasterrein'. Vind het hele programma op www.amsterdamfashionweek.com/downtown.

Allerlei winkels, galeries en clubs doe mee met het modefeestje!
Vorig jaar was redacteur Janine Guijt bij de Fashion Week. Lees: Designerjurken, hoge hakken en goodiebags.

Laatst gewijzigd: 2012-01-25 08:56:12 · Gepubliceerd: 2012-01-25 08:54:05 - 965

Dit past bij 'Fashion Week is voor iedereen!'