Dus jij denkt dat je kunt dansen?

Holland Dance Festival van start in Den Haag

Korzo Theater Nieuws door

archief oud artikel 26 januari 2012 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Kom deze maand naar Den Haag en kijk het af van de echte profs. Ga verder dan het programma So You Think You Can Dance. Dit is je kans, want in Den Haag start het Holland Dance Festival.

Het Holland Dance Festival is er niet alleen voor de echte kenners. Nee, iedereen die van dans houdt kan de voorstellingen waarderen. En de keuze is ook dit jaar uitgebreid. Op vier verschillende locaties in Den Haag dansen van 26 januari tot en met 26 februari de beste dansers de sterren van de hemel. Het Korzo Theater, het Lucent Danstheater, Theater aan het Spui en het Atrium bieden hen een podium.

Holland Dance Festival Gala

Zaterdagavond 28 januari is er hoog bezoek voor het Holland Dance Festival Gala. Niemand minder dan Koningin Beatrix woont het gala bij in het Lucent Danstheater. En voor de liefhebbers, ook Jan Kooijman van So You Think You Can Dance is van de partij. En, waar het natuurlijk echt om gaat, de dansers pakken flink uit met hun mooiste dansen. Onder andere Sylvie Guillem en het in New York gevestigde danskoppel Drew Jacoby en Rubinald Pronk staan op het podium.

Move en shake

Ben je jong en houd je van dans? Kom bij de club van Movers 'n Shakers en neem deel aan exclusieve masterclasses. En je mag je bovendien bemoeien met het jongerenbeleid van Holland Dance. Schrijf over, film en promoot dans!

Laatst gewijzigd: 2012-01-26 16:34:44 · Gepubliceerd: 26 januari 2012 - 171