1

Ja, ik wil...

Trouw aan de tafel waar het koninklijk huwelijk gesloten is

Wat te doen in Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 1 februari 2012 Opmerkelijk Amsterdam, Noord-Holland Trouw ook aan de trouwtafel van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Het ceremoniële meubelstuk staat in het Amsterdam Museum en is een echte trouwlocatie geworden. Vanwege het tinnen huwelijk van het prinselijke paar staat de tafel twee weken in het museum en is gratis te bezichtigen.

Stap in de voetsporen van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Trouw aan dezelfde tafel waaraan zij tien jaar geleden elkaar het jawoord gaven op 02-02-2002 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De tafel staat vanaf vandaag in het Amsterdam Museum in de imposante Schuttersgalerij en is gratis te bezichtigen van 1 tot en met 14 februari.

Geef je bruiloft een koninklijk tintje

Nog veel leuker is dat iedere burger die wil trouwen, het huwelijk hier kan laten voltrekken. Zo krijgt elke bruiloft een koninklijk tintje. Bezoek het Amsterdam Museum om de tinnen bruiloft van ons prinselijk paar te vieren. Zo zijn er ook een aantal trouwjurken uit de collectie van het museum te zien in de zolderzaal.

Maak er een koninklijk weekje van met deze dagjes uit!

Laatst gewijzigd: 2012-02-01 10:19:11 · Gepubliceerd: 1 februari 2012 - 220