Hamburgers van 100% rundvlees

 deel via WhatsApp | Nieuws door

Genieten doe je bij McDonald's

13 februari 2012 Cultuur Na een dagje weg genieten velen van een lekker menu bij McDonald's. En dat doen ze niet voor niets, want genieten doe je bij McDonald's. McDonald’s is trots op haar hamburgers. Het vlees van de burgers van McDonald's is 100% rundvlees. McDonald's gebruikt rundvlees van de beste kwaliteit. Daar worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd, slechts een snufje peper en zout na het grillen.

Het rundvlees van McDonald's komt met name uit Nederland, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Alleen het vlees dat aan de McDonald's normen en kwaliteitseisen voldoet, wordt in de fabriek verwerkt tot hamburgerschijven. Deze worden direct ingevroren en verpakt voor distributie aan de restaurants. Vlak voordat het vlees op een broodje gaat, wordt het gegrild. Dat gebeurt zonder vet of olie. Na het grillen komt er alleen een snufje peper en zout bij en de burger is gereed om ervan te genieten.

De McDonald's Hamburger onder de loep

Hoe maakt McDonald's de hamburgers? Een groepje consumenten nam een kijkje in de keten van de McDonald's hamburger. Zij kregen een kijkje op de boerderij, de fabriek waar het rundvlees verwerkt wordt tot hamburgerschijven en het restaurant waar de hamburgers bereid worden. Kijk mee of lees de belevenissen van de consumenten in hun eigen verslagen op www.qualityscouts.nl.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-02-18 13:22:49 · Gepubliceerd: 2012-02-09 10:21:41 - 156
ra1ra2