Dolfinarium extra dag open voor schoolkinderen

Dolfinarium Harderwijk   Nieuws door

archief oud artikel 5 maart 2012 Opmerkelijk Harderwijk, Gelderland Breng dinsdag een educatief bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk. Het park gooit de deuren een extra dag open speciaal voor schoolkinderen. De leerlingen en eventuele begeleiders krijgen korting op een entreebewijs en genieten van een speciale presentatie over dolfijnen trainen.

Het Dolfinarium in Harderwijk gooit de deuren van het park een extra dagje open. Dit keer alleen voor schoolgaande kinderen die vanwege de onderwijsstaking niet naar de les kunnen. Het park wil de jeugd op deze manier een nuttige dag bieden, terwijl hun leraren staken. Zij krijgen toegang met een flinke korting. "Naast onze reguliere educatieve voorstellingen, willen we op 6 maart via een speciale presentatie bij onze dolfijnen iets extra's bieden aan de schooljeugd", legt directeur Marten Foppen uit. "Tijdens de presentatie in DolfijndoMijn leggen we uit hoe verzorger en dolfijn vanuit vertrouwen en respect een hechte band met elkaar opbouwen."

Korting op het entreekaartje

Het Dolfinarium is op dinsdag 6 maart tussen 11:00 en 16:00 uur speciaal open voor schoolgaande kinderen. De jeugd kan samen met een eventuele begeleider voor een speciale prijs naar binnen. Normaal kost een toegangskaartje tot het Dolfinarium €25,50, maar op deze speciale dag kost het slechts €12,50 per persoon. In maart is het park alleen open op vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf 1 april is het zeezoogdierenpark weer de hele week open voor publiek.

Ontdek de leukste uitstapjes voor kinderen!

Laatst gewijzigd: 2012-03-05 14:57:13 · Gepubliceerd: 2012-03-05 11:54:54 - 929