1

Gratis concert in de lunchpauze

Geniet van een mooi orgelconcert

Concerten in Nederland Nieuws door

archief oud artikel 6 maart 2012 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Maak de lunch een bijzonder rustpunt van de dag met de gratis orgelpauzeconcerten in de Laurenskerk te Rotterdam. Iedere dinsdagmiddag wordt hier een gratis orgelconcert gehouden, midden in de Rotterdamse binnenstad.

Geniet van een half uur heerlijke ontspanning midden in het centrum van Rotterdam. In de Laurenskerk in het hart van de stad, wordt elke dinsdagmiddag rond lunchtijd een gratis orgelconcert gegeven. Elke week speelt een andere organist er lustig op los. Sommigen van hen hebben al veel ervaring en hebben een grote bekendheid, anderen zijn net afgestudeerd. Dinsdag 6 maart is de eer aan de Oostenrijker Kristian Schneider.

Grand'Orgue concerten

Kom ook iedere tweede zondag van de maand naar de kerk voor het Grand'Orgue concert. Ook dit muziekspel is vrij toegankelijk voor iedereen. Dit concert start om 15:00 uur en wordt gegeven door de top van organisten in binnen- en buitenland. Het majestueuze Laurensorgel staat hierbij centraal.

Praktische informatie

De Laurenskerk staat op het Grotekerkplein in Rotterdam. De lunchconcerten worden elke dinsdagmiddag gegeven en beginnen om 12:45 uur. Het concert duurt ongeveer een half uur en is gratis te bezoeken.

Laatst gewijzigd: 2012-03-05 17:17:09 · Gepubliceerd: 6 maart 2012 - 302